Home » Novosti » Obnovite lice s hijaluronskim fillerima

Obnovite lice s hijaluronskim fillerima

Objavljeno: 07/10/2016

Svijet estetske medicine u stalnoj je potrazi za novim i inovativnim tretmanima koji omogućavaju postizanje vrhunskih rezultata s neinvazivnim metodama. Jedna od takvih revolucija zasigurno su dermalni fileri. Riječ je o doista minimalno invazivnoj metodi kojom se postižu, već par sati nakon tretmana, doista vidljivi rezultati na estetici lica.

Riječ je o sustavu koji koristi hijaluronsku kiselinu, odnosno tvar koja se prirodno nalazi u koži, no koju ona s vremenom gubi. Upravo nadomještanje ove tvari osnovni je cilj fillera, te se time postiže smanjenje bora i poboljšanje drugih nesavršenosti koje dolaze s godinama. Trajanje rezultata individualno je, no obično se kreće oko šest mjeseci, iako su posljednja istraživanja ustanovila kako s vremenom rezultati postaju trajniji, a količina proizvoda koja je potrebna postaje sve manja. Time je dokazano kako filler potiču prirodnu proizvodnju kolagena i tako potiču prirodno pomlađivanje kože.

Mdent vam nudi, u suradnji sa specijalistima estetske medicine, tretmane s hialuronskom medicinom koji vam garantiraju ciljane i brze rezultate. Javite nam se i zakažite tretman s našim specijalistima estetske medicine te tako vašoj koži vratite mladenački sjaj i ljepotu.