Home » Tretmani

Tretmani

Dentalna implantologija

img_trattamenti_01
Implantološkim zahvatima nadomješta se gubitak jednog ili više zuba. Moderna tehnologija omogućava nam primjenu zahvata koji ne oštećuju okolne, zdrave zube, no garantiraju odlične rezultate u vidu estetike ali i funkcijonalnosti.
U dentalnoj ordinaciji Mdent nudimo najbolje implantološke sustave, kao što su Atra-Tech i Nobel Biocare, koji nam omogućavaju postizanje vrhunskih rezultata kako u implantologiji tako i u protetici.
Izaberite mdent i osigurajte si najbolje implantološke zahvate na tržištu!


Protetika

img_trattamenti_02
Fiksna protetika: možemo vam ponuditi izradu krunica i mostova u metal-keramici, cirkon-keramici ali i bezmetalnih keramičkih elemenata, što nam omogućavaju postizanje visokih estetskih standarda.
Mobilna protetika: možemo vam ponuditi izradu totalnih ili djelomičnih zubnih proteza uz uporabu najboljih materijala.


Parodonotologija

img_trattamenti_03
Ova grana dentalne medicine brine se o prevenciji i liječenju bolesti zubnog mesa, koštanog tkiva i cjelovitog porpornog sustava.
Većina zahvata podrazumijeva dubinsko čišćenje, kojim se uklanjanjaju supragingivalni i subgingivalni zubni plak i kamenca, te čišćenje takozvanih „parodontnih džepova“ (i to modernom Multi Piezon tehnologijom). U najtežim slučajevima primjenjujemo Reebond zahvate za učvršćivanju zuba u slučaju kada su oni sasvim izgubili stabilnost, odnosno, počinju se micati.


Dentalna estetika

img_trattamenti_04
Kompozitni ispuni: riječ je o bijelim ispunima, koji imitiraju prirodnu boju zuba i grantiraju dugotrajnost zahvata. Riječ je o visokokvalitetnim materijalima koji ne sadrže štetne tvari, a savršeno odrađuju i estetski dio zahvata. Zbog toga svakako preporučamo zamjenu metalnih ispuna s novim kompozitnima.
Izbjeljivanje zuba: zube izbjeljujemo raznim zahvatima kako bismo popravili njihovu boju. U Mdentu koristimo sustava Luma Cool koji je pogodan za istovremenu primjenu na svim zubima, na potpuno bezbolan i siguran način.
Pjeskarenje zuba: ovim se zahvatom uklanjaju plak i neželjeni pigmenti (posljedica nikotina, kave ili čaja), a u Mdentu za ovaj zahvat koristimo aparat Air Flow, koji nam brzim i bezbolnim zahvatom garantira najbolje rezultate.
Ljuskice: apliciranjem ovim keramičkih elemenata na prirodne zube, moguće je ispraviti sitne nepravilnosti u obliku ili boji zuba, čime se postižu zamjetni estetski rezultati.


Dijagnostika

img_fotogalleria_07
Radiografija: pomoću najnovijih tehnologija izrađujemo radiografske znimke zuba s 90% manje štetnih zračenja.

Panoramski snimci: izrađujemo visokokvalitetne digitalne panoramske snimke pomoću tehnologija sa smanjenim štetnim zračenjima.

Intraoralna kamera: pomoću ovog sićušnog alata omogućeno nam je precizno snjimanje usne šupljine i bolji uvid u zube. Vjerno prikazujući svaki zahvat, pomoću ove kamere moguće je jasno prikazati stanje prije i poslije zahvata.