Home » O nama

O nama

img_fotogalleria_08

Dentalna ordinacija Marine Starčević-Perica, dr. dent. med. djeluje od 1996. godine, a od 1997. je ugovorna ustanava HZZO-a. Od 2012. godine, s novim identitetom – mdent, nalazimo se u novim prostorima, na adresi Marinići 5, koje smo luksuzno opremili s najmodernijom tehnologijom, kako bismo vam osigurali ugodan boravak i vrhunski tretman. Uz dvije suvremeno opremljene ordinacije, u mdent imamo i RTG kabinet za panoramske snimke i male snimke zuba, ali i prostor za sterilizaciju. Zato smo vam u mogućnosti pružiti najbolje usluge na području dijagnostike, kako bismo vam preporučili najbolji tretman. A zatim, naš će tim znati ispravno postupiti u svim slučajevima i na svim područjima dentalne medicine.Zahvaljujući suradnji s vrhunskim stručnjacima iz oralne kirurgije i ortodoncije, možemo vam ponuditi u našim prostorima i njihove visoko specijalizirane usluge.Naša ordinacija posjeduje brojne licence, od kojih izdvajamo one za rad s implantaloškim sustavima Astra Tech i Nobel Biocare. Obratite nam se s povjerenjem, znati ćemo vam pružiti vrhunsku uslugu uz personalizirani pristup.

img_fotogalleria_21

Naše osoblje

Rosanda Baričević Keko – 1990. godine stječe gimnazijsku diplomu, nakon čega započinje studij Dentalne medicine pri Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci, kojeg završava 1997. godine. Nakon obaveznog pripravničkog staža, 1999. godine polaže stručni ispit, 2004. godine se zapošljava u privatnoj dentalnoj ordinaciji, kao doktor dentalne medicine. Od 2009. godine radi na pri dentalnoj ordinaciji mdent. Dobro se služi engleskim i talijanskim jezikom, a profesionalno se redovito usavršava pohađajući stručne tečajeve i sudjelujući u seminarima.

img_fotogalleria_20

 

 

Jadranka Horvat – 1985. godine u Bjelovaru stječe diplomu dentalnog tehničara. Od 1986. do 1996 .radi kao dentalni tehničar u Čakovcu, a od 1999. u ordinaciji Marine Starčević Perica, dr. med. dent., radi kao dentalni asistent.

 

 

 

 

 

Mariana Domitrović – 2011. godine stječe diplomu Hoteljerskog-Turističkog tehničara u Rijeci. Od 2016. godine radi u ordinaciji od dr.med.dent Marine Starčević-Perica kao administrativni referent . Odlično se služi talijanskim jezikom.