Home » O nama

O nama

Dentalna ordinacija Marine Starčević-Perica, dr. dent. med. djeluje od 1996. godine, a od 1997. je ugovorna ustanava HZZO-a. Od 2012. godine, s novim identitetom – MDENT, nalazimo se u novim prostorima, na adresi Marinići 5, koje smo luksuzno opremili s najmodernijom tehnologijom, kako bismo vam osigurali ugodan boravak i vrhunski tretman. Uz dvije suvremeno opremljene ordinacije, u MDENT-u imamo i RTG kabinet za panoramske snimke i male snimke zuba, ali i prostor za sterilizaciju. Zato smo vam u mogućnosti pružiti najbolje usluge na području dijagnostike, kako bismo vam preporučili najbolji tretman. A zatim, naš će tim znati ispravno postupiti u svim slučajevima i na svim područjima dentalne medicine. Zahvaljujući suradnji s vrhunskim stručnjacima iz oralne kirurgije i ortodoncije, možemo vam ponuditi u našim prostorima i njihove visoko specijalizirane usluge. Naša ordinacija posjeduje brojne licence, od kojih izdvajamo one za rad s implantaloškim sustavima Astra Tech i Nobel Biocare.

 

Obratite nam se s povjerenjem, znati ćemo vam pružiti vrhunsku uslugu uz personalizirani pristup!

 


 

Naše osoblje

 

Marina Starčević-Perica

 

Marina Starčević-Perica dr. med. dent. rođena je u Rijeci gdje je diplomirala na Medicinskom fakultetu u Rijeci kao student generacije. S preko 25 godina radnog iskustva posebnu pozornost posvećuje individualnom pristupu prema svakom pacijentu u želji da mu podari savršen osmijeh, te sa tom motivacijom otvara vlastitu ordinaciju dentalne medicine 1996. godine. U svom je radu vrlo pedantna i pazi na detalje. Usavršavala se i aktivno sudjelovala na brojnim međunarodnim tečajevima i kongresima. Aktivno se služi talijanskim i engleskim jezikom. Naročiti naglasak tijekom svoje karijere dala je na području dentalne protetike i implanto-protetike.

 


Rosanda Baričević-Keko

 

Doktorica Rosanda Baričević-Keko diplomirala je na Medicinskom fakultetu U Rijeci- smjer dentalna medicina 1997. godine. 2009. godine pridružuje se timu te počinje raditi u ordinaciji dentalne medicine Marina Starčević-Perica. Kontinuirano unapređuje znanja i vještine pohađajući kongrese iz različitih područja dentalne medicine. Služi se poljskim, engleskim i talijanskim jezikom. U svom radu orijentirana je na zadovoljstvo pacijenta, izrazito je strpljiva i precizna. Područje naročitog značaja doktorice Baričević-Keko je pedodoncija. Svakom djetetu posvećuje nedvojbenu pažnju s individualnim i prilagođenim pristupom.

 


Mia Perica

Mia Perica dr.med.dent. diplomirala je u Rijeci na Medicinskom fakultetu- smjera dentalna medicina 2018. godine. Iste godine zapošljava se u Ordinaciji dentalne medicine Marina Starčević-Perica gdje se stručno usavršava na području dentalne medicine pod mentorstvom svoje majke. Intenzivno se koristi engleskim i talijanskim jezikom. Doktorica Mia Perica ekstremno je devotirana poslu te sve pacijente detaljno i temeljito liječi dok im poklanja svoju punu pozornost. Trenutno uspješno pohađa postdiplomski studij na području dentalne implantologije u Italiji. Osim što je član Hrvatske komore dentalne medicine, također je pripadnik Hrvatskog društva za estetsku medicinu. Osobito voli raditi tretmane koji su namijenjeni poboljšanju i očuvanju mladenačkog izgleda te remodeliranju lica koristeći dermalne filere.

 


 

 

Jadranka Horvat

 

Jadranka Horvat 1985. godine u Bjelovaru stječe diplomu dentalnog tehničara. Nakon desetogodišnjeg rada kao dentalni tehničar u Čakovcu, 1999. zapošljava se u ordinaciji Marine Starčević Perica kao dentalni asistent.

 

 

 

 


 

Mariana Domitrović

 

Mariana Domitrović 2011. godine stječe diplomu Hoteljersko-Turističkog tehničara u Rijeci. Od 2016. godine radi u ordinaciji Marine Starčević-Perica kao administrativni referent. Odlično se služi talijanskim jezikom.