Home » Novosti » Stigla je na naša nova uzdanica za savršeni osmijeh: lampa Philips Zoom

Stigla je na naša nova uzdanica za savršeni osmijeh: lampa Philips Zoom

Objavljeno: 03/09/2016

Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da je u Mdentu od danas moguće provesti ekskluzivni tretman izbjeljivanja zubi pomoću profesionalne lampe Philips Zoom. No, prije svega, upoznajmo se s ovom tehnologijom i saznajmo zbog čega je naša nova uzdanica doista toliko efikasna po pitanju dentalne estetike!

Naime, riječ je o inovativnoj tehnologiji koja koristi svjetlost za izbjeljivanje zubi i to kroz profesionalni tretman kojeg obavlja kvalificirana osoba u ordinaciji dentalne medicine, što vam garantira optimalne rezultate u potpunoj sigurnosti. Ipak, najveća novost je moć izbjeljivanja Philips Zoom lampe, koja u minimalnom vremenu daje odlične rezultate. Tako je u 45 minuta moguće postići izbjeljivanje od čak osam nijansi, postižući tako brze ali i trajne rezultate.

 

Sl.-2

 

Osim toga, lampa i kit za izbjeljivanje koji se s njom koristi formulirani su kako bi tretman bio bezbolan i siguran, a i osjetljivost, koja često nastaje nakon tretmana izbjeljivanja, u ovom je slučaju posve minimizirana. Zahvaljujući mogućnosti regulacije intenziteta, Philips Zoom se prilagođava individualnim potrebama svakog pacijenta.

Pratite naše novosti jer uskoro ćemo u ordinaciji predstaviti našu Philips Zoom, a slijedi i niz pogodnosti za sve koji žele isprobati ovu inovativnu tehnologiju!